Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nou microbús per a Urbans de Lugo

Monbus continua apostant per la renovació de la flota d'Urbans de Lugo amb la incorporació d'un Mercedes 519 Autocuby que donarà servei en la Línia 11 Especial Rural (Bóveda - CaldeNadela - Pías) a partir del 9 d'octubre.  

Es tracta d'un vehicle que compleix amb la normativa Euro 6, té un menor consum de combustible i una menor emissió de gasos i partícules. D'aquesta manera, Monbus segueix endavant amb la seva política de mobilitat sostenible i millora de l'eficiència energètica. 

El nou microbús té capacitat per a 16 passatgers asseguts i 14 de peu i compta amb una rampa d'accés manual per a les persones amb mobilitat reduïda. Entre les prestacions més destacades el vehicle incorpora ABS, ESP, assistent de manteniment de carril, sistema de control automàtic de velocitat, cinturons de seguretat de tres punts, connexió Wifi i USB, seients entapissats en pell i llunes panoràmiques extra tintades. 

Compta també amb les mesures de seguretat enfront del COVID-19 com la mampara protectora del lloc de conducció i el dispensador de gel hidroalcohòlic a l'entrada del vehicle per a l'ús per part de les persones viatgeres.