Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus participa en el Programa MOVES II

Monbus continua apostant per la mobilitat sostenible. Fruit d'aquest compromís Empresa Monforte, empresa adherida a Monbus, participa en el Programa MOVES II d'Incentius a la Movilitat Eficient i Sostenible. Aquest pla té com a objectius, entre altres, la compra de vehicles alternatius, la instal·lació d'infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics, la posada en marxa de mesures perquè les empreses facilitin la mobilitat sostenible per als seus empleats i clients i l'adaptació de les ciutats a les necessitats de mobilitat generades per la crisi sanitària del COVID-19. 

El Programa MOVES II impulsa la mobilitat eficient i al mateix temps serveix com a eina per a fer front a l'increment d'emissions de CO₂, promovent la reducció del consum de combustibles fòssils en el transport i la implantació d'energies més netes.  

L'adhesió a aquest pla s'uneix a altres actuacions en matèria mediambiental com la consecució de les certificacions UNE-EN ISO 14001 de Gestió AmbientalUNE-ISO 50001 de Gestió de l'Energia o EA 0050 de Conducció Eficient entre altres, que avalen l'afany de Monbus per treballar a favor d'un transport més net i sostenible.