Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus posa en marxa la XG-860 i la XG-890

Dissabte que ve 19 de setembre Monbus començarà a realitzar els serveis de les concessions XG-860 i XG- 890, les dues a través d’una unió temporal d’empreses. La posada en marxa d’aquests serveis s’encaixa disn de la segona fase del nou Pla de Transport de Viatgers per Carretera establert per la Xunta de Galícia. 

Els vehicles d'aquestes concessions circularan per la Comarca de Tabeirós-Terra de Montes i pels ajuntaments de Outeiro de Rei i Guntín, respectivament.  Els horaris vigents en aquestes consessions es poden descarregar en els següents enllaços: 

XG 860: Comarca de Tabeirós - Terra de Montes 

XG 890: Termos municipales de Outeiro de Rei e Guntín 

La informació d’horaris i tarifes s’està actualitzant també en la pàgina web (http://www.monbus.es/) a mesura que es va oficialitzant 

Per a més informació, les persones usuàries que necessitin utilitzar els serveis de Monbus poden contactar amb el telèfon 982 29 29 00, en l’email info@monbus.es o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter e Instagram).