Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Protocol del transport compartit a Galícia

Davant la inminent arrencada del curs escolar a Galícia, la Xunta de Galícia ha donat a conèixer el protocol de mesures preventives davant el COVID-19 en els serveis de transport públic compartit 

Es tracta d'una sèrie de pautes a seguir en l'accés a l'autobús, durant els trajectes i a l'arribada als centres escolars. El protocol aborda també l'ordenació a bord dels vehicles dels diferents usuaris que poden accedir al servei. 

Pujada al vehicle 

L'accés al bus es realitzarà per la porta davantera, mantenint la distància de seguretat en tot moment. Tots els usuaris hauran d'higienitzar les seves mans amb gel hidroalcohólic en pujar a l'autobús. 

Els escolars accediran en primer lloc i se situaran al fons del vehicle, ocupant les places des de darrere cap endavant. L'alumnat procurarà ocupar sempre els mateixos seients i viatjar amb el mateix company. En el cas dels quals convisquin en la mateixa casa, podran viatjar junts. 

Per part seva, els usuaris generals ocuparan les places lliures situades en la zona davantera del vehicle.  
 
En tractar-se de transport compartit, haurà de diferenciar-se la zona a ocupar per l'alumnat i la destinada a les persones viatgeres a través d'una fila de seients buits.  
Totes les persones que viatgin a bord del vehicle hauran de portar sempre posada la mascareta i portaran les seves pertinences (motxilla, abrics, etc.) durant el trajecte, evitant usar espai compartits i el contacte amb objectes d'altres persones viatgeres. 

Sortida ordenada 

La sortida de l'autobús es realitzarà per la porta davantera, mantenint igualment la distància de seguretat i de manera inversa a la pujada, és a dir, començant pels seients davanters i acabant pels darreres. 

Tots els usuaris hauran d'utilitzar de nou el gel hidroalcohólic per a netejar les seves mans i, a continuació, se seguiran les indicacions del protocol d'actuació del centre escolar per a l'espera i accés a les instal·lacions.  

Més seguretat 

Al marge de les mesures proposades des de les administracions, Monbus ha volgut reforçar els protocols de seguretat mitjançant la signatura d’un acord amb l’Institut dEstudis Cel.lulars i Moleculars (ICM) per a la realizació de test massius a tot el personal de conducció i acompanyants vinculats al transport escolar. 

Per a més informació, les personeusuàries poden posar-se en contacte a través del telèfon (93 339 63 63), email (info@monbus.es) o xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).