Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus aposta per un transport escolar segur

Davant l'actual escenari d'incertesa que provoca la volta a les aules, Monbus ha volgut reforçar, encara més si cap, els protocols elaborats des de les administracions per a oferir les màximes garanties de seguretat en el transport escolar. 

Per això, Monbus i l'Institut d'Estudis Cel·lulars i Moleculars (ICM), únic centre privat acreditat per l'Institut de Salut Carles III amb seu a Lugo, han signat un important acord per a la realització de més de 2.000 test. Les primeres proves es realitzaran de manera massiva a tot el personal de conducció i acompanyants vinculats al transport escolar. 

A majors de les proves que es realitzin coincidint amb l'arrencada del curs, les actuacions es mantindran al llarg de tot l'any escolar tenint en compte els possibles escenaris que puguin sorgir. Pròximament, aquest mostreig es farà també extensible a la resta de personal de Monbus amb l'objectiu de protegir tant la seva pròpia salut com la de les persones usuàries que gaudeixen del servei. 

Ambas entidades han diseñado una estrategia conjunta para el rastreo preventivo masivo del personal de Monbus. A este estudio se incorporarán los análisis por PCR directa a partir de saliva, un método novedoso por su mayor sensibilidad en la detección del virus y por su facilidad de manejo. Esta técnica, ya utilizada y validada en colectivos sensibles en Estados Unidos como la NBA, ha sido puesta a punto por ICM con éxito y está disponible para que empresas pioneras como Monbus puedan garantizar en la medida de lo posible la máxima seguridad en sus servicios.  

Aquesta estratègia inclourà també el rastreig a la flota de vehicles, ja que s'incorporaran proves per a realitzar comprovacions sobre la presència del virus en els autobusos. Un element més de seguretat que s'afegeix als protocols de desinfecció diària establerts, que inclouen l'aplicació de generadors d'ozó i viricides específics, a més de la utilització de detergent amb component viricida als trens de rentada. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla de Seguretat que Monbus porta realitzant des de l'inici de la pandèmia i que està en constant revisió i actualització segons l'avanç de la situació sanitària. Per a proporcionar major seguretat als viatgers, Monbus està en procés d'obtenció d'una certificació de protocols i mesures contra el COVID-19 avalada per AENOR, l'entitat líder en certificació a Espanya. La serietat i rigorositat que caracteritza el treball de AENOR des de la seva creació ha possibilitat que els seus certificats siguin els més valorats, no sols a Espanya sinó també en l'àmbit internacional. 

Per més informació, les personeusuàries poden posar-se en contacte a través del tefon (93 339 63 63), email (info@monbus.es) o xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).