Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nou servei de platges en Viladecans

Monbus ha posat en marxa la línia VB4 que connecta el centre de Viladecans amb la Platja de la Murtra. Es tracta d’un servei diari que estarà en funcionament fins al 13 de setembre de 2020, en los següents horaris

  • Sortides des dAv. Josep Tarradellas (CAP Maria Bernades): 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 i 20:00 

  • Sortides des de Platja de la Murtra: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30 y 23:00 

Des del centre de la ciutat, el servei sortirà del CAP Maria Bernades situat en lAvinguda Josep Tarradellas realitzant el següent recorregut en el seu viatge fins a la Platja de la Murtra: Carrer de la Mare de Déu des Sales, Av. Francesc Macià, Carrer de les Sitges, Av. Generalitat i Carretera de la Vila. 

En la volta des de l’arenal, el recorregut de l’autobús transcorre per Camí de les Filipines, Carretera de la Vila, Av. Generalitat, Av. Francesc Macià, Carrer d’Eslida i Carrer d’Àngel Arañó abans de tornar al punt de partida. 

Tota la informació al complet sobre horaris i parades es pot consultar en aquest enllaç. 

Per a més informació, les persones usuàries poden posar-se en contacte a través del tefon (93 339 63 63), email (info@monbus.es) o xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).