Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Avís als usuaris que viatgin a Galícia

Donades les noves mesures de prevenció contra el COVID-19 establertes Xunta de Galícia, Monbus recorda a tots els passatgers, especialment als usuaris de Vibasa que a partir del dimarts, 28 de juliol de 2020 és obligatori informar les administracions sanitàries si s’entra a Galícia després d’haver estat  en una de las zones dalt impacte de la pandèmia. 

Així mateix, les zones que es consideren altament afectades per la pandèmia estan recollides en la resolució del DOG Núm.150, del 27 de juliol de 2020. 

D'acord amb el punt quart de l'Ordre del 27 de juliol de 2020 per la qual s'estableixen mesures de prevenció per a fer front a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 en relació amb l'arribada a la Comunitat Autònoma de Galícia de persones procedents d'altres territoris, hauran de comunicar les seves dades de contacte i de la seva estada a Galícia, emplenant aquest formulari, en un termini màxim de 24 hores des de la seva arribada a la Comunitat totes aquelles persones que hagin estat en els 14 dies naturals anteriors a la seva arribada a Galícia en els següents territoris: 

a) En qualsevol país del continent africà 

b) En els següents territoris del continent americà: l'Argentina, Bahames, Costa Rica, l'Equador, els Estats Units, El Salvador, Guatemala, Hondures, Paraguai, Puerto Rico, Veneçuela, Haití, Jamaica, Nicaragua i República Dominicana.

c) En els següents territoris d'Àsia: Bahrain, Bangladesh, l'Índia, l'Iran, l'Iraq, el Kazakhstan, Kirguizistan, Kuwait, Líban, Oman, Palestina, Filipines, l'Afganistan, Bhutan, Brunei, Cambodja, Indonèsia, Laos, Mongòlia, Myanmar, Nepal, el Pakistan, Síria, Tailàndia, Iemen, Vietnam i Jordània.

d) En els següents territoris d'Europa: l'Azerbaidjan, Andorra, Armènia, Bèlgica, Bòsnia, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, França, Holanda, Hongria, Irlanda, Itàlia, Kosovo, Liechtenstei, Luxemburg, Macedònia del Nord, Malta, Mònaco, Montenegro, Polònia, Portugal, República Txeca, Regne Unit, Romania, San Marino, Suíza, Geòrgia i Gibraltar.

e) En els següents territoris d'Oceanía: Guam i la Polinèsia Francesa.

f) En totes les comunitats autònomes i ciutats autònomes d'Espanya, amb excepció de Balears, Canàries i la Comunitat Valenciana.

Segons especifica el DOG, aquestes dades seran actualitzades en un termini màxim de 15 dies. Totes les novetats sobre aquest tema es poden consultar en la pàgina web de la Xunta de Galícia. 

Les persones usuàries que necessitin més informació sobre el servei, poden contactar per telèfon (982 29 29 00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter e Instagram).