Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Gaudeix del teu estiu amb Monbus!

L’estiu ja ha començat, i Monbus vol assegurar-se que ningún es quedi sense gaudirlo. Per això, Monbus et convida a descubrir els millors llocs prop de tu gràcies a les nombroses rutes de curta i Mitjana distancia que hi ha disponibles tant a Galícia, com en Catalunya, Madrid, la Comunitat Valenciana i Sevilla.

El teu milllor estiu és aquí el costat!

A Galícia, els viatgers podrán moure’s amb facilitat a destins tan coneguts com Pontevedra, Sanxenxo, Portonovo o Vilalonga gràcies als serveis regulars de Monbus.

Torna un any més el Grobus, mitjà de transport de referencia durant l’estiu. Aquest servei acosta al seu destí a tots aquells usuaris que vulguin desplaçar-se per la península dO Grove, tant durant el día com durant la nit.

Gaudir del Mediterrani

El cas de Catalunya, existeixen nombroses alternatives per a gaudir de l’estiu i del sol del Mediterrani.

Al Prat de Llobregat, el servei Platja Exprés está actualmente en funcioment i connecta el centre urbà amb la platja del municipi durant els caps de semana i festius de juny, juliol i agost.

A majors, están disponibles diferents serveis especials amb sortides des dIgualada i Manresa cap a les platges de Coma - Ruga, Sant Salvador, Calafell, Segur de Calafell o Cunit. Els horaris es poden consultar en el sigüent enllaç.

Per a poder arribar a la Costa Daurada amb facilitat, les línies de llarg recorregut amb destinació Salou i Barcelona també veuran augmentades les seves freqüències.

Vibasa

D’altra banda están disponibles els serveis de llarg recorregut de Monbus per als quals necessitin desplaçar-se per la península de la forma més senzilla, cómoda i segura durant aquest estiu.

Viatja segur amb Monbus

Monbus no deixarà que res arruïni el teu estiu. Per això, s’han establert protocols de neteja i desinfecció de vehicles i instal.lacions, a més d’una constant actualització de mesures d’actuació preventives davant el Covid-19.

Es recorda als viatgers l’ús obligatori de mascara que cubreixi nas i boca tant en l’accés als vehicles com durant el trajecte segons el que es disposa en la Orde TMA/384/2020, del 3 de maig, del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Qualsevol usuari que necessiti utilizar els serveis de Monbus, pot sol.licitar la información per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter e Instagram).