Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

La Fase 0 en els serveis de Monbus

Aquest dilluns 4 de maig arrenca la Fase 0 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat dissenyat pel Govern d'Espanya. Les principals mesures aplicades al transport públic estan relacionades amb l'ús obligatori de màscares i la limitació de l'ocupació dels autobusos a la meitat de les places disponibles.

Ús obligatori de màscares


La principal novetat aplicada al transport públic de viatgers és l'ús obligatori de màscares que cobreixin nas i boca. Tots els usuaris dels serveis de transport hauran d'utilitzar-les durant els seus viatges.  

De la mateixa forma, el personal de conducció haurà de continuar mantenint les mesures de seguretat adoptades fins al moment, com l'ús de màscares i gels hidroalcohólicos per a una freqüent higiene de mans.Ús obligatori de màscares  
  

Ocupació del 50%

En l'ús del transport públic l'objectiu principal és que els usuaris mantinguin entre si la major distància possible. Per a això, els serveis regulars en el qual tots els ocupants hagin d'anar asseguts no podran ser ocupats més de la meitat dels seients disponibles respecte del màxim permès. A més a més, es mantindrà sempre buida la fila posterior a la butaca ocupada pel conductor.  

En el cas del transport urbà, en el qual existeixen espais habilitats perquè els usuaris viatgin dempeus, es procurarà igualment que les persones mantinguin la distància de seguretat. Així, es mantindrà la referència d'ocupar la meitat de les places assegudes disponibles i de dos viatgers per cada metre quadrat en la zona habilitada per a viatjar dempeus.  

Com ha vingut ocorrent des de l'inici de l'estat d'alarma, Monbus seguirà atentament la evolució de l’actual situació sanitària i les recomanacions rebudes per part de les administracions públiques per a actualitzar les mesures de seguretat a implementar en els seus serveis.