Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus redueix els seus serveis pel COVID-19

Després de les últimes instruccions rebudes per part de les autoritats sanitàries amb l'objectiu de mitigar les conseqüències del virus COVID-19, Monbus procedeix a suprimir bona part dels seus serveis. 

Aquest canvi estarà en vigor a partir del 17 de març, i els serveis reduïts es mantindran fins a un altre avís, a costa de conèixer l'evolució de la situació sanitària, així com de rebre noves recomanacions o instruccions per part de les administracions. 

Els serveis que continuen en vigor poden consultar-se en la web www.monbus.es, telefonant al 982 29 29 00, en l'email info@monbus.es o a través de les xarxes socials

Monbus recorda als seus viatgers que en l'estat d'alarma, es desaconsella viatjar excepte per raons inajornable.