Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, premi Galícia 2019 de RSE

Molts anys amb la responsabilitat social entre els eixos de la seva activitat empresarial li han fet guanyar a Monbus el reconeixement de la Xunta de Galícia aconseguint el Premi RSE Galicia 2019 en la categoria de mitjanes empreses 

Conceptes com la igualtat, la sostenibilitat, el respecte al medi ambient o el foment de l'esport i la cultura, acompanyen a Monbus des de molt abans que la idea de Responsabilitat Social Empresarial comencés a generalitzar-se. 

D'aquesta forma, a més de diferents patrocinis esportius, com el cas del Monbus Obradoiro de l'ACB, l'empresa compta amb importants certificacions en matèria de sostenibilitat. Aquest és el cas del segell Calculo-Redueixo, del Registre Nacional de Petjada de Carboni, promogut pel Ministeri de Medi Ambient i lligat a la consecució d'una reducció objectiva d'emissions, acreditació que es va aconseguir després de diversos anys publicant els mesuraments en la web ministerial i portant endavant una política de renovació de la seva flota d'autobusos i foment de la conducció eficient entre els seus conductors. 

Té així mateix altres certificacions estandarditzades que avalen una adequada gestió de la seguretatqualitatmedi ambient  o específicament la responsabilitat social. Les societats més importants del grup estan adherides al Pacte per una Economia Circular impulsat per l'Administració central, i compten amb la norma que oficialment reconeix l'esforç per un transport públic accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

Específicament, la Xunta, que va atorgar el premi a l’Empresa Monforte, va destacar entre les seves accions el desenvolupament d'un codi de conducta i d'un canal responsable, la seva aposta per autocars eficients, menys contaminants, i la reducció del consum energètic, així com la seva adhesió a un protocol de parades segures. El Codi Ètic i de Conducta, una nova iniciativa que va implantar la companyia fa aproximadament un any, obliga empleats, directius i col·laboradors a regir-se amb absoluta professionalitat, honestedat, compromís social, respecte al medi ambient, qualitat i eficiència. Al protocol de parades segures va ser una de les primeres empreses a sumar-se i ho va fer de manera voluntària coincidint amb la celebració fa un any del Dia Internacional de la Dona.  

 
Alba López, directora de Màrqueting, va agrair la distinció i la va considerar, no sols un reconeixement, "sinó un al·licient per a continuar apostant per la integració de la RSE en el nostre model de negoci i oferir d'aquesta forma solucions de mobilitat centrades en la qualitat, la igualtat i la sostenibilitat". El president Raúl López i la mateixa Alba López van recollir el premi ahir en un acte celebrat a Santiago de Compostel·la al qual van assistir tres conselleiros del Govern autonòmic: Fabiola García, Política Social; Rosa Quintana, Conselleria do Mar, i Francisco Conde, titular de la institució promotora d'aquests premis, la Conselleria d'Economia, Emprego i Indústria