Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials de Monbus per als carnestoltes

Monbus oferirà serveis especials d’anada i tornada des de Ourense a Xinzo i Verín, per a facilitar els desplaçaments dels usuaris que vulguin gaudir dels carnastoltes amb major tradició de Galícia. 

Per al Dijous de Comadres que se celebrarà en Verín, els viatgers tenen a disposició els serveis regulars amb sortida desde Ourense a les 6:15h, 8:30h, 10:15h, 13:00h, 15:05h, 18:15h i 20:00hal costat d’un servei especial directe a les 22:00 hores. En la volta, haurà un autobús que sortirà a les 3:30h de la matinada des de Verín cap a Ourense, abans que comencin a circular els habituals de les 6:15h, 8:00h, 10:15h, 12:00h, 15:00h, 18:15h i 22:00h. 

Ja en el cap de setmana, per el Dissabte de Carnestoltes de Xinzo de Limia els viatgers podran desplaçar-se des de Ourense  a les 6:15h, 13:00h i 20:00h. A més hi haurà dos serveis especials a les 22:00h i 23:00hPer a tornar de Xinzo a Ourense, Monbus habilitarà autobusos cada hora a partir de les 3:30h de la matinada, sent l’última sortida a les 7:30h

Per a planificar millor el seu viatge, els usuaris podran adquirir els seus billets en venda anticipada en la taquilla de Monbus situada en l’Estació d’Autobusos d’Ourense. 

Qualsevol usuari que necessiti més informació, pot contactar per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).