Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Monbus Obradoiro es llueix davant el Manresa

El Monbus Obradoiro va prolongar la seva bona ratxa de resultats amb una victòria aclaparadora enfront del BAXI Manresa (97-83). 

El partit va començar amb els compostelans jugant al màxim nivell, tant és així que el conjunt visitant es va veure ràpidament superat per un parcial de 12-2 en contra. Els de Pedro Martínez van reaccionar generant espais perquè els seus tiradors poguessin encistellar. Brondianzky no es va quedar de braços plegats i va tornar a redreçar a l'Obra amb el seu lideratge (25-16).  

El segon quart va estar marcat per l'encert dels jugadors de Moncho Fernández i pels errors dels manresans. L'Obra prendre distància del seu rival superant els deu punts de renda. David Navarro va posar la guinda amb un sobre la botzina que encarrilava el partit (54-32). 

Després de l'intermedi, el Monbus Obradoiro va continuar augmentant la seva renda. El BAXI Manresa semblava reaccionar, però no comptaven els catalans amb el bon estat de forma de Fletcher Magee que va reprendre la batuta anotadora (73-56). 

L'últim quart es va caracteritzar per la defensa manresana, que va aconseguir detenir amb certa efectivitat als jugadors obradoiristas. Els tiradors del Monbus Obradoiro van sortir al perímetre i de nou van iniciar la sagnia iniciant-se una autèntica ofensiva en totes dues canastres. Finalment, la gran feina realitzada durant tota la trobada va donar els seus fruits i la victòria va caure en mans del Monbus Obradoiro.