Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus reforça els seus serveis per Nadal

Monbus reforçarà els seus serveis de llarg recorregut fins al dilluns 6 de gener, per a poder oferir un major nombre de possibilitats als seus viatgers en els desplaçaments durant el període nadalenc. 

Els usuaris que desitgin viatjar per Nadal poden ja adquirir els seus bitllets en la web de Monbus en venda anticipada, beneficiant-se de promocions i descomptes en les principals rutes nacionals reforçades:  

• Vigo – Barcelona: la connexió entre Galícia i Catalunya serà diària, a excepció dels dissabtes. Des de Vigo hi haurà una sortida a les 15:30h mentre que des de Barcelona serà a les 21:45h. Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei en cap dels dos sentits de la línia.  

• Irún – Salou: els viatgers que vulguin arribar fins a la Costa Daurada podran fer-ho qualsevol dia de la setmana. La sortida des d'Irun es realitza tots els dies a les 06:45h mentre que des de Salou el bus parteix a les 15:40h de dilluns a divendres i els diumenges, i a les 09:15h els dissabtes. En aquesta línia, no hi haurà servei el 25 i 26 de desembre ni l'1 de gener. 

• Barcelona – San Sebastián:  aquesta línia ofereix un ampli ventall d'expedicions als usuaris que vulguin desplaçar-se entre dos de les destinacions nacionals de referència. Existeixen tres expedicions diàries per a viatjar fins a Sant Sebastià (08:45h, 14:40h i 22:05h) mentre que per a arribar fins a Barcelona existeixen dos (07:15h i 23:15h) que afegeixen una tercera de dilluns a dijous (13:40h) o els divendres i els diumenges (15:40h). Durant el període nadalenc hi haurà excepcions en els serveis d'aquesta línia:  

 - 24 i 31 de desembre: no hi haurà el servei de les 22.05h des de Barcelona ni el de les 23.15h des de Sant Sebastià. 

-  25 de desembre i 1 de gener: no circularan l'autobús de les 07:15h i 13:40h des de Sant Sebastià ni els de les 08:45h i 14:40h des de Barcelona. 

• Salamanca – Barcelona: el viatge entre la capital catalana i la ciutat castellanoleonesa es podrà realitzar diàriament en tots dos sentits. L'hora de partida des de Salamanca serà a les 10:00h de dilluns a dijous i els dissabtes, mentre que divendres i diumenges serà a les 20:30h. En sentit contrari, les expedicions des de Barcelona sortiran cada dia a les 08:45h.  

- 24 i 31 de desembre: no hi haurà el servei de les 10:00h des de Salamanca.  

- 25 de desembre i 1 de gener: el servei des de Salamanca es realitzarà a les 20:30h. Des de Barcelona no hi haurà sortides. 

• San Sebastián – Vigo: una expedició diària connectarà la ciutat gallega i la basca, menys els dissabtes. De terres viguesas la sortida es realitzarà a les 19:20h de dilluns a dijous i els diumenges, mentre que els divendres serà a les 20:30h. Per part seva, des de l'urbs basca els busos iniciaran el seu viatge en horari unificat sempre a les 20:30h. De la mateixa forma, aquesta línia no circularà ni el 24 ni el 31 de desembre. 

Qualsevol usuari que necessiti més informació sobre l'ampliació de serveis per al període festiu, pot contactar per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).