Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Club Monbus se suma al Black Friday

La febre del Black Friday arriba a Monbus amb una nova promoció a través del Club Monbus. Per cada compra online de billets realitzada durant el divendres 29 de novembre en la web de Monbus, els membres del club rebran el doble de monbuses dels quals rebrien normalment. És a dir, de manera exclusiva, les seves monbuses es multiplicaran per dues! 

Els usuaris podran aprofitar l’ocasió per a planificar les seves pròximes escapades o preparar aquest viatge que tant estaven esperant. Una aventura que multiplica els monbuses! 

A més, amb els monbuses acumulats en el seu compte els viatgers podran aconseguir descomptes en els seus viatges i accedir a la nova secció de premis. En ella podran aconseguir regals, productes exclusius i experiències  úniques amb partners de l’altura de l’Atlètic de Madrid, el Monbus Obradoiro o InterRías, entre altres.  

Els membres més actius del Club Monbus tindran accés a premis exclusius com a entrades per a partits, samarretes i pilotes oficials, experiències de viatge i estades en hotels. Unir-se al Club Monbus és ràpid, fàcil i gratuït. Els usuaris que vulguin aprofitar la promoció del Black Friday poden donar-se d’alta a través del següent enllaç. Després de completar el registre, ja estaria tot llest per a començar a viatjar i guanyar.