Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus presenta els nous híbrids d’Alcalá

Monbus ha incorporat sis nous autobusos híbrids al servei de transport urbà d'Alcalá de Henares. Els nous vehicles han estat presentats en un acte públic en el qual Monbus ha participat al costat dels representants de l'Ajuntament d'Alcalá i del Consorci Regional de Transports de la Comunitat de Madrid.  

En la presentació, el director general de Monbus, Javier Cuesta, va ressaltar que la flota que presta el servei de transport urbà a Alcalá de Henares és una de les més modernes de la Comunitat de Madrid. Integrada per 58 vehicles amb una mitjana de menys de 4 anys d'antiguitat, és una flota actualitzada als nous temps i totalment accessible al conjunt de la població alcalaína. 

Per part seva, l'alcalde d'Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, va voler agrair a Monbus la seva contínua inversió a renovar la flota i per fer-ho amb una clara orientació de sostenibilitat mediambiental, reduint les emissions d'uns vehicles que estan contínuament transitant per la ciutat.  

Aquests sis vehicles que ja funcionan als carrers de la ciutat, suposen un estalvi de combustible del 8,5% respecte al seu predecessor i produeixen menys emissions de gasos i partícules. Les noves incorporacions, al costat dels 17 vehicles de gas que ja formaven part de la flota, fan que els veïns d'Alcalá de Henares gaudeixin d'un servei eficient i sostenible.