Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Urbans de Lugo presenta dos nous vehicles

Urbans de Lugo i l'Ajuntament de Lugo han presentat aquest matí els nous vehicles de la seva flota. Es tracta de dos autobusos Mercedes-Benz Citaro K que des de demà circularan pels carrers de la ciutat.  

En la presentació, la directora de màrqueting de Monbus, Alba López, va posar l'accent en l'aposta per la mobilitat urbana i la conservació del medi ambient que Urbans de Lugo fa amb la renovació de la flota. Tot perquè els viatgers puguin gaudir d'un mitjà de transport eficient, econòmic i descongestionant per al trànsit de la ciutat.  

El Tinent d'Alcalde i responsable de l'Àrea de Mobilitat i Infraestructures Urbanes de l'Ajuntament de Lugo, Rubén Arroxo, va prendre també la paraula per a posar en valor la incorporació dels nous vehicles al servei de transport urbà de la ciutat.  

Un millor servei 

Els nous vehicles porten incorporades nombroses funcionalitats que serviran per a oferir un millor servei als usuaris. També són més respectuosos amb el medi ambient, ja que redueixen les seves emissions de gasos en un 75,3% i l'emissió de partícules un 85,3%, sempre en referència a l'exigit per la norma Euro 6.  

Amb l'accessibilitat com a bandera, els nous vehicles incorporen rampa elèctrica i manual, a més d'espai per a 2 PMRSR. En matèria de seguretat, estan equipats amb alcolock, llums de gir i sistema antibolcada, entre altres elements. Així mateix, permetran als usuaris estar sempre connectats en els seus viatges gràcies a la connexió Wifi i els carregadors USB integrats.  

Urbans de Lugo continua complint així amb els màxims estàndards de qualitat, oferint una flota moderna, completament accessible i sempre connectada.  

L'acte de presentació ha servit també per a donar a conèixer la que serà la nova imatge d'Urbans de Lugo, amb un logo i uns colors totalment renovats. El vermell serà ara el protagonista en els autobusos, al costat de la silueta de la muralla que adorna els laterals.