Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Club Monbus estrena secció de premis

A partir d’avui, ser membre del Club Monbus té més i millors avantatges. El club estrena secció de premis en la qual oferirà un nombrós catàleg de regals, productes exclusius i experiències úniques que els usuaris podran canviar per els monbuses que han anat acumulant amb les seves compres en la web de Monbus. 

En aquesta nova secció, Monbus va de la mà dels seus principals partners com l’Atlètic de Madrid, Monbus Obradoiro i InterRías, entre altres. Els membres més actius del Club Monbus tindran accés a premis exclusius com a entrades per a partits, samarretes i pilotes oficials, experiències de viatge i estades en hotels.  

Per a celebrar el llançament, Monbus ha posat en marxa una promoció amb grans rebaixes en l'import de punts necessari per a aconseguir cadascun dels premis disponibles. A més, realitzarà el sorteig d'una estada per a dues persones en el Gran Talaso Hotel Sanxenxo en el qual podran participar tots els usuaris del Club Monbus, així com tots aquells que es registrin amb motiu de la promoció.   

Aquest mes de novembre, el Club Monbus estarà ple de sorpreses per als més viatgers. No sols podran aconseguir premis exclusius gràcies als seus monbuses, sinó que també tindran a la seva disposició promocions especials com en el Black Friday que podran aprofitar per a preparar els seus pròxims viatges durant el pont de la Constitució o en dates nadalenques. Tot això i molt més, en el Club Monbus