Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials per a l’1 de novembre

Monbus oferirà serveis especials en els autobusos urbans de Lugo i Talavera de la Reina amb motiu de la festivitat de Tots Sants, amb més expedicions cap als cementiris municipals de cadascuna de les ciutats.

Urbans de Lugo

A la ciutat emmurallada, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre hi haurà serveis especials al Cementiri en els següents horaris:

  • Diumenge 31 d'octubre: sortides des de Ronda dóna Muralla (Obres Públiques) de 15:00h a 19:00h cada 30 minuts
  • Dilluns 1 de novembre: sortides des de Ronda dóna Muralla (Obres Públiques) de 10:00h a 19:00h cada 30 minuts

Urbans de Talavera

De la mateixa manera, a Talavera de la Reina els autobusos amb servei especial, que funcionaran des de les 09:00h fins les 19:30h amb una freqüència de 30 minuts des de Plaça d'Espanya i Cementiri. La primera expedició des de Plaça d'Espanya sortirà a les 9: 00h i circularà per Verjas del Prado, Passeig de los Arqueros, Plaça Trinitat, Plaça Zamora, Cerería, Puente Pópulo, Plaça San Andrés i Puerta de Cuartos abans d'arribar al Cementiri. A la tornada, el primer autobús sortirà a les 09: 15h i passarà per Porta de Cambres, la Canyada de la Serra, Comuneros de Castella, Millorada, Glorieta 3 Olivoss, Capità Luque, Avinguda Pio XII abans d'arribar de nou al punt de partida.

Tots els usuaris que vulguin més informació sobre els serveis especials podran posar-se en contacte amb Monbus a través del seu telèfon d'informació general (900 92 91 92) o, en el cas de Talavera de la Reina, trucant a l'oficina d'atenció al client (925 29 80 68).