Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Modificacions en les sortides des de Barcelona

Els serveis de llarg recorregut amb sortida des de Barcelona s'estan veient afectats per les circumstàncies especials que concorren aquests dies a la ciutat. Tot això, al costat de la convocatòria de vaga general per a aquest divendres 18 d'octubre, ha alterat el funcionament de les diferents línies.  

D'una banda, les sortides del dijous 17/10 es realitzaran de la següent manera:  

• Barcelona – Pontevedra de les 21:45h: surt des de Sants i haurà d’esperar als vitagers de Barcelona Nord y Sant Andreu. 

• Barcelona – Irún de les 22:05h: surt des de Barcelona Nord i  recull també els viatgers amb destinació Pontevedra fins a Sants. 

D'altra banda, les sortides dels serveis durant el divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 es realitzaran des de Sants i poden produir-se retards en haver d'esperar a viatgers procedents de Barcelona Nord.  

Així mateix, totes les expedicions amb arribada a Barcelona des del dijous 17 fins al diumenge 20 d'octubre finalitzaran el seu recorregut en l'Estació de Sants.  

Per a obtenir més informació sobre els serveis, els usuaris poden escriure a l'email  info@monbus.estrucar per telèfon al 982 29 29 00, o contactant a través de les xarxes socials (FacebookTwitter, Instagram).