Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Río Natura Monbus organitzarà la Copa del Rei

La Coruña serà la seu oficial de la Copa del Rei 2016 de bàsquet i el Río Natura Monbus Obradoiro, equip patrocinat per Monbus, serà l’anfitrió en aquet trascendental esdeveniment esportiu a nivell nacional.

Després de la signatura de l’acord entre l’Asociació de Clubs de Bàsquet (ACB) i l’alcalde corunyes, Carlos Negreira, la ciutat de La Coruña es converteix, despres de 23 edicions celebrades fora de Galìcia, en la própera localitat gallega en acollir l’esperada competició.

Raúl López, Presidente del Obradoiro CAB i de Monbus, ha indicat que aquest torneig, que se celebrarà entre els dies 18 i 21 de febrer del 2016, és "un pas decisiu" per consolidar el projecte social i esportiu del club i del que "Galícia sencera està d'enhorabona". Va destacar en primer lloc la col·laboració de les Institucions, de l'Ajuntament de La Corunya, en la persona de l'alcalde, amb el suport de la Diputació de La Corunya i Xunta de Galícia: i en segon lloc, del Consell d'Administració  del Club, que ha aconseguit "amb una forma de gestionar seriosa i humil i molta feina, unir una sèrie de voluntats que van dotant al projecte Obradoiro de viabilitat i permanència en el temps". Raül López també va tenir paraules d'agraïment a la massa social del club, a la qual considera "millor afició d'Espanya" i gran artífex dels èxits aconseguits fins ara.  

 

A Coruña