Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Modificació d’horaris en la XG540

El próxim dilluns 7 d’octubre entraran en vigor les modificacions horàries escomeses en la XG540 que connecta Ferrol i Cedeira. Els canvis obeeixen, principalment, a un augment d'expedicions per a diferenciar els serveis en període lectiu i no lectiu. 

Així, en la línia Ferrol – Castro – Vilaboa sofrirà un petit camvi en tots dos sentits. En l’anada l’expedició actual de les 13:10h de dilluns a divendres s’aplicarà només a dies no lectius i es crearà una nova expedició a les 12:45h per als dies lectius. De la mateixa forma, en la volta l’expedició de les 07:25h es realitzarà en dies no lectius i la de nova creació, a les 07:25h, circularà en dies lectius. A més, en aquesta línia es crearà una nova parada en l’I.E.S. As Telleiras.  

Per part seva, en la línia Ferrol – Meirás – Cedeira l’expedició ja existent de dilluns a divendres a les 14:45h s’aplicarà a dies lectius i es crearà una nova sortida a les 14:30h per als dies no lectius. 

A majors, es crearan dues noves línies: 

Lago - Ferrol: comptarà amb una expedició a les 07:45h, de dilluns a divendres lectius 

• Ferrol - Porta do Sol: comptarà amb una expedició a les 14:15h, de dilluns a divendres lectius. 

Tota la informació sobre els nous horaris està disponible en el següent enllaç

Si desitges consultar més informació sobre els serveis, els usuaris poden escriure al correu electrònic info@monbus.es, trucar per telèfon al 982 29 29 00, o contactant a través de les xarxes socials  (FacebookTwitter, Instagram).