Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus estrena el servei gratuït de la UAH

Amb l’inici del curs universitari, Monbus ha estrenat el seu nou servei gratuït al Campus Científic Tecnolòxic de la Universitat d’ Alcalá d’Henares, satisfent així la demanda d'estudiants, professors i personal que presta servei en la institució universitària per als seus desplaçaments. 

El servei compta amb la senyalització en totes les seves parades i funcionarà amb una frequència de 15 minuts en dos trams horaris: de 07:4h a 10:45h i de 14:30h a 20:30h.  

Durant els dies lectius, l’autobús fa una ruta circular que comença i acaba a la parada del tren del mateix campus. De pujada, fa parada als edificis de Farmàcia, Medicina i Politècnica i, de nou, a Medicina i Farmàcia, de baixada, cap al baixador.  

El bus que dona el servei és un dels més eficients de la flota de Monbus, ja que utilitza gas natural comprimit per al seu funcionament, el combustible alternatiu més ecològic per a vehicles d’aquesta mida. A més, incorpora rodes amb baixa contaminació acústica i té un pis baix per afavorir el seu ús per a persones amb mobilitat reduïda