Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus reforça el seu compromís ambiental

La protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic són dos objectius inamovibles al full de ruta que Monbus ha seguit durant anys. Sota aquest pretext, Vibasa i Maldeasa, empreses afiliades a Monbus, acaben de superar l'auditoria de verificació segons el Reglament 1221/2009 (EMAS III), un model d'excel·lència per a la gestió mediambiental.  

La implantació d'aquest Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria ambiental (segons les seves  sigles en anglès) reforça el compromís de monbus amb el medi ambient. Mitjançant aquest reconeixement, Vibasa i Maldeasa són les primeres de les empreses afiliades a Monbus en disposar d'un sistema de gestió avançat que ha demostrat la seva efectivitat en la millora del comportament a nivell mediambiental de les organitzacions.  

Amb la verificació EMAS, les empreses evidencien un major rigor en el compliment de la legislació vigent en matèria de medi ambient i una major implicació en la millora de l'acompliment ambiental. També es fomenta una major transparència, donat el requisit addicional de publicació periòdica d'informació sobre aquesta temàtica.