Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials per al Caudal Fest

Urbans de Lugo oferirà un servei especial gratuït per als desplaçaments de tots els assistens al Caudal Fest, que se celebrarà a Lugo el 20 i 21 de septembre. Els autobusos connectaran el centre de la ciutat i el recinte del festival amb sortides cada 15 minuts. 

El divendres 20, els serveis des de Plaça Bretanya circularan a partir de les 18:00h i fins a les 02:15h de la matinada, mestre que des del festival les sortides començaran a les 18:15h i es prolongaran fins a les 02.30h. 

Per part seva, el dissabte 21 el servei especial urbà començarà abans. Les sortides des de Plaça Bretanya funcionaran des de les 14.00h fins a les 04.00h. En el sentit oposat, els autobusos faran el recorregut des del festival entre les 14:15h i les 04:00h. 

En els dos dies que dura el Caudal Fest, Urbans de Lugo reforçarà els seu servei especial durant la matinada amb la finalitat de possibilitar el trasllat dels usuaris que es disposin a tornar del festival cap al centre de la ciutat .