Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Servei nocturn a les Fires de Sant Mateu

Urbans de Talavera habilitarà un servei especial nocturn totalment gratuït durant les Fires de Sant Mateu. Del 19 al 22 de setembre els talaverans podràn gaudir de les festes desplaçant-se en autobús per la ciutat sense amoinar-se d’agafar el cotxe. 

La parada de Verjas de Prado concentrarà les sortides i també les arribades des d’orígens com a Patrocini, Talavera La Nova, Gamonal, Barri de Santa María i Plaça d’Espanya. Els trasllats nocturns començaran a operar a partir de les 22:30 hores i el prolongaran, en alguns casos, fins a les 02:00 hores de la matinada. Els horaris es poden consultar en el següent enllaç

Seran quatre dies de celebracions que ompliraran els carrers de música, ball i diversió. Artistes de la talla de Café Quijano o Raya Real posaran al públic en peu en la Plaça de la Comarca, mentre que Plateando, El Niño de la Hipoteca & Los Ratones o el concert de Los40 Pop Talavera acapararan l’atenció en l’Escenari Jove.