Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El viatge cap a una flota sostenible

Fa 11 anys, Monbus obtenia els seus primers certificats medioambientals sota la referència internacional UNE-EN ISO 14001 i, des de llavors, no ha cessat en la seva obstinació d’implantar una estratègia basada en la reducció dels impactes ambientals propis de la seva activitat. Amb aquest objectiu en ment, ha anat actualitzant la seva política de compra de vehicles per fer-la més sostenible i adaptada a aquesta nova realitat. 

33 milions de passatgers van viatjar amb Monbus en l’últim any, realitzant més de 56 milions de quilòmetres en una flota cada vegada més eficient. Per a això, Monbus té en marxa un procés constant de renovació que passa principalment per l’adquisició de nous vehicles i la retirada dels més longeus.  

En concret, en 2018 Monbus va adquirir 103 nous autobusos entre els quals destaquen les unitats híbrides i de gas natural destinades als serveis urbans. A més, entre tot aquest volum d’incorporacions, es troben 90 autocars que compleixen amb la normativa EURO VI, la més exigent quant a les emissions produïdes pels vehicles . D’aquesta forma, el 44% de la flota de Monbus es troba ja adaptada a aquesta normativa ambiental. 

 Esment a part mereixen els diferents serveis de transport urbà operats per Monbus, que compten ja amb autobusos de les categories més eficients del mercat. Destaquen principalment els dos King Long E10 que circulen per Talavera de la Reina i el Mercedes-Benz Sprinter City Line 519 que transita per Alcalá de Henares, tots ells híbrids. En la localitat madrilenya concentren també el 80% del parc de vehicles GNC impulsats per gas natural amb el qual Monbus compte en l'actualitat. 

A més de centrar els seus esforços en el respecte al medi ambient, els autobusos de caràcter urbà de Monbus sobresurten per la seva total accessibilitat en estar tots els vehicles equipats amb elements que permeten l'accés al servei a tots els públics. Els usuaris de Monbus poden així gaudir d'un transport públic més net, sostenible i adaptat.