Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Aquest curs a la universitat amb Monbus

Els estudiants de la Universitat de València tindran disponible per segon any el abonament especial. Gràcies a aquesta iniciativa, els alumnes de la UV podran adquirir el abonament amb un 50% de descompte respecte al preu del abonament regular. D'aquesta forma els desplaçaments a la universitat seran molt més econòmics i accessibles. 

Els abonaments es podran utilitzar en tots els serveis de la línia, de dilluns a divendres. Els alumnes interessats hauran d'acudir a les Oficines d'Atenció al Públic de Monbus a València amb la següent documentació:  

  • Dues fotos mida carnet. 
  • Fotocòpia de la matrícula dels estudis a realitzar. 
  • Número del compte bancari os es vagi a domiciliar el cobrament mensual. 

Aquest servei de Monbus facilitarà que els estudiants d'Utiel, Sant Antoni i Requena, a més d'altres poblacions, puguin anar a la Universitat de València còmodament. El trajecte realitzarà parades en punts rellevants com l'Estació d'Autobusos de València, el Campus de Blasco Ibáñez i la Avd. Els Tarongers. 

Es duran a terme un total de sis serveis diaris de dilluns a divendres amb sortides des d'Utiel a les 06:15h, 07:30h, 09:30h, 10.40h, 13.00h i 18:30h. La tornada des de València es podrà realitzar a les 13:10h, 15:10h, 18:10h, 19:30h i 21:10h. Els horaris complets poden consultar-se en el següent enllaç.  

A Galícia els alumnes de la Uvigo disposaran de serveis amb origen en Marín i parada a Pontevedra amb destinació final Magisteri en l'Avinguda de Madrid de Vigo, els horaris es poden consultar en el següent enllaç. També els estudiants viguesos que estudiïn en la veïna Pontevedra podran viatjar des de l'Avinguda Florida l'Estació d'Autobusos fins al campus de Xunqueira. Quant al cost, el bitllet d'anada tindrà un preu de 2,05€ mentre que el d'anada i tornada serà de 3,35€, els horaris corresponents es poden consultar aquí. 

Per a més informació, els viatgers poden escriure a l'email info@monbus.estrucar per telèfon al 982 29 29 00, o contactant a través de les xarxes socials  (FacebookTwitter, Instagram).