Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus prioritza la protecció de dades

Monbus aposta des de fa temps per l’ús de les noves tecnologies, amb l’objectiu de millorar tant la gestió dels seus serveis com la comunicació amb els seus viatgers. Per aquesta raó, la informació s’ha convertit en un dels seus actius més valuosos i susceptibles de ser protegits  de la manera més adequada.  

Com conseqüència d’aquesta preocupació, Monbus ha implantat un Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació que li ha permès obtenir el certificat segons la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014. 

Mitjançant l’aplicació d’aquesta certificació, internacionalment reconeguda, s’han evaluat els riscos al fet que estan sotmesos els actius d’informació i s’han aplicat els controls més adequats per preservar la confidencialitat, integritat i disponibilitat d’aquests. A més a més d’aixó, la norma incideix en la formació i concienciació del personal respecte a la seguretat de la informació, en l’avaluació de l’acompliment  i la realizació d’auditories periòdiques  per a garantir que es compleix amb tots elks requisits que exigeix aquesta norma. 

Amb això, en Monbus vol garantir la continuïtat dels seus serveis en qualsevol circumstància, així com oferir una major garantia de seguretat i confidencialitat als seus usuaris.