Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials en les Fires d’Alcalà

Els autobusos urbans d'Alcalá de Henares milloraran el seu recorregut durant les Fires de la ciutat (des del divendres 23 d'agost al diumenge 1 de setembre), amb la finalitat de facilitar a tots els assistents els seus desplaçaments en transport públic fins al Recinte Firal. Així podran gaudir còmodament dels diferents esdeveniments programats en els festejos. 

Les línies 7 i 1A modificaran els seus itineraris per les fires per a fer recorreguts pròxims al Recinte Firal.

• La línea 7 canvia el recorregut a partir de Giner de los Ríos, per a discórrer pels carrers Col.legis, Trinidad, San Julián i Ronda Pescadería, fins a reprendre la seva ruta habitual. 

• La línea 1A recorrerà el Passeig del Val, carrer Trinidad, carrer San Julián i Ronda Pescadería fins el seu recorregut habitual. 

Al mateix temps, en els autobusos nocturs (búhos) les línies 1A, 1B, 10 nocturn i 11 tindran una freqüència de pas de 30 minuts fins a les 03:30h de dilluns a dijous i fins a les 05:30h de divendres a diumenge: 

• Les línies nocturnes de búho circulars 1A i 1B (amb començament a les 00:30h) deixaran de passar durant les Fires per les parades del Centre Comercial La Dehesa, Quadernillos i Campus Universitari, centrant-se aquests dies en les zones més pròximes al nucli urbà. 

• La línia 11 cobrirà la zona del Centre Comercial La Dehesa i Quadernillos, mentre que la línia 10 nocturn ampliarà el recorregut fins a la Plaça de la Joventud i Lope de Figueroa per a acostar-se a les proximitats del Recinte Firal. 

Així, el servei d'autobusos urbans no només es mantindrà per primera vegada durant les Fires d'Alcalá sense les importants restriccions de passades edicions, sinó que veurà incrementada la seva dotació nocturna gràcies al nou sistema de mobilitat de la ciutat.