Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus patrocina una pista de bàsquet

Aquest repte solidari es va iniciar fa més d'un any amb el llançament, per part de MMartinyca, d'una col·lecció d'abastes menorquines amb soles elaborades amb pneumàtics Bridgestone fora d'ús i reciclats. Amb cada venda d'aquesta acció es dóna un pneumàtic per a la construcció de pistes de bàsquet per a nens i joves en risc d'exclusió social. 

 
La primera pista d'aquest projecte, que conjumina tres dels principals valors de la companyia: compromís social, sostenibilitat i esport, ja està molt prop de fer-se realitat. Les grues han començat a marcar els 420 m2 de terreny per a allisar-ho i instal·lar la pista que podran gaudir els nens de la ONG Holystic Pro-África, que centra la seva activitat en tres grans àrees: salut, formació i esport. 

Monbus ha manifestat en nombroses ocasions el seu ferm compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. A més de participar en aquest tipus d'accions solidàries, com a part de la seva política ambiental adopta dia a dia noves mesures per a optimitzar el consum energètic i reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle. De fet, compta amb vàries certificacions oficials que així ho corroboren, com la UNE-EN ISO 14064-1 que verifica els informes d’emissions de gasos d’efecte hivernacle; la UNE-ISO 50001 de gestió de l’energia; la UNE-EN ISO 1400 de gestió ambiental; l’EA 0050 de conducció eficient; el segell Calculo + Redueixo del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient que permet a les organitzacions demostrar la seva participació en el Registre Nacional de Petjada de Carboni i, de la mateixa manera, reconeix el grau d'esforç escomès en la lluita contra el canvi climàtic; i l'adhesió al Programa d’ Acords Voluntaris de la OCCC.