Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Als Sant fermins viatjant amb Monbus

Pamplona es vesteix de gala per a rebre a desenes de milers de visitants del 6 al 15 de juliol. El món posarà els seus ulls sobre la capital de Navarra gràcies a l'enorme reconeixement internacional de les festes de Sant Fermín. Un vegada ressoni en el cel el txupinazo sobre la Plaça Consistorial arrencaran els nou dies de festa ininterrompuda. 

Com és habitual, Monbus promourà la campanya "Pamplona lliure d’agressions sexistes / Eraso sexistarik gabe, Iruña aske" duta a terme per l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Pamplona. Aquesta iniciativa té com a fi fer de Pamplona una ciutat segura i lliure de violència, conscienciant a tots els visitants que es donin cita en els festejos i promovent la denúncia davant qualsevol tipus d'agressió sexista. Monbus posarà el seu granet de sorra en la difusió de la campanya a través de les seves xarxes socials, a més dels autobusos que realitzaran serveis a Pamplona durant les festes i en les taquilles. 

Per a un esdeveniment tan important, Monbus reforçarà els seus serveis regulars des d'orígens com Barcelona NordBarcelona SantsLleidaTarragona o Salou  perquè tot el que desitgi gaudir amb els Sant fermins pugui fer-ho. Els moderns autobusos de Monbus aniran directes a Pamplona perquè els viatgers es fiquin de ple en el Sant Fermín al més aviat possible