Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus reforça les seves línies durant l'estiu

La temporada estival està a punt de començar. Amb l'arribada de l'estiu Monbus posarà en marxa una ampliació dels seus serveis de llarg recorregut perquè, a partir de l'1 de juliol, els seus usuaris puguin començar a gaudir d'aquesta època de l'any. La costa mediterrània, el nord peninsular o les Ries Baixas se situen com a destinacions estrella al juliol i agost per a planejar amb Monbusunes merescudes vacances. 

Per a conèixer els encants d’una ciutat com San Sebastiá els usuaris tenen a la seva disposició diverses línies diàriament amb expedicions des de Galícia, amb PontevedraVigo i Ourense com a principals punts de partida, i Barcelona i Salou en el vessant més mediterràni. 

En la Costa Daurada, els quilòmetres de platja de Salou són un reclam davant el qual qualsevol viatger cau rendit. Per arribar fins als seus arenals Monbus ofereix rutes des de PamplonaTudela o Logroño amb sortides regulars concentrades principalment en el cap de setmana.  

Per part seva, Barcelona ofereix una infinitat de possibilitats per a tota mena de plans. La cultura, l’oci i, per descomptat, el sol i la platja són els seus grans estendards. Fins a la Ciutat Comtal es pot arribar amb Monbus cada dia des de PontevedraSalamanca o San Sebastiá, entre altres orígens. 

En l’altre extrem territorial, Vigo és també una excel.lent destinació per a aquest descans estiuenc tan esperat. La ciutat olívica té connexions diàries (a excepció dels dissabtes) des de Barcelona e Irún, rutes que també travessen altres llocs de rellevancia com Zaragoza o Bilbao

Qualsevol usuari que necessiti utilitzar els serveis de Monbus, pot sol·licitar sobre la informació per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter e Instagram).