Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus s’adhereix al Programa Incorpora

Monbus ha signat un conveni d’adhesió al Programa Incorpora de "la Caixa"  per promoure la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. El seu objectiu és ajudar les persones en situació de vulnerabilitat perquè accedeixin a una ocupació d’acord amb les seves aptituts i motivacions. 

Aquest acord reflecteix el compromís de Monbus amb les persones i reforça els estàndars d’igualtat, sense discriminació per raons de sexe, raça, edat o qualsevol altra condició en les quals es basa la seva política de contractació. Amb aquesta  col.laboració, el compromís de Monbus passa fonamentalment per afavorir la contratació de co.lectius vulnerables

A la signatura del conveni han assistit els responsables de Recursos Humans de Monbus, Leandro Arruti i Carmen Cayuela; el director del departament d'integració sociolaboral de la Fundació Bancària "la Caixa", Jaume Farré; i el coordinador del programa Incorpora Galícia, Carlos Rosón, en un acte celebrat en la seu central de Monbus a Lugo. 

Més oportunitats 

Incorpora va néixer l'any 2006 amb l'objectiu d'establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per a crear un clima de col·laboració i oportunitats per a aquells que més el necessiten. La iniciativa està dirigida a col·lectius com a persones amb discapacitat, joves en risc d'exclusió, immigrants, exreclusos, víctimes de violència de gènere i aturats de llarga durada. 

Incorpora ofereix a les empreses un servei gratuït d'assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social, en aquest cas centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat.  

 Durant l'any 2018, Incorpora de ”la Caixa” va facilitar prop de 31.000 insercions laborals a persones en risc o situació d'exclusió gràcies a la col·laboració de més de 11.000 empreses espanyoles.