Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra la diada de Sant Jordi

Aquest 23 d’abril, Catalunya celebra el dia del seu patró Sant Jordi amb una festa en la qual la cultura i la literatura tenen un paper protagonista, a causa de la seva coincidència amb el Dia Internacional del Llibre.

Monbus també ha volgut formar part de la celebració d’aquesta jornada tan especial i per això ha preparat un autobús vinilado amb el drac, el llibre i la rosa com a elements principals. Els viatgers que es trobin amb ell, podran caçar al drac amb la càmera del seu mòbil i després pujar les seves fotos a el Club Monbus per a participar en el sorteig de bitllets d'anada i volta per a les destinacions nacionals de Monbus. El vehicle ja porta circulant diversos dies per Barcelona i seguirà amb la seva caracterització durant les pròximes setmanes perquè els usuaris tinguin més oportunitats de poder fotografiar-ho.

En el dia de Sant Jordi els carrers s'omplen de gent que passeja entre llocs de llibres i roses. Tots busquen un obsequi per a aquesta persona que tant volen, però un dia tan especial mereix un regal diferent. Per això Monbus ha preparat per als seus viatgers una nova forma de regalar una rosa. Gràcies a una plantilla, l'usuari podrà crear la seva pròpia rosa personalitzada en qüestió de pocs minuts. A més, també es quedarà amb un marcapàgines dissenyat per a l'ocasió.

Com ajuda en el procés de creació està disponible en el canal de Youtube de Monbus un videotutorial amb tots els passos perquè la rosa quedi perfecta. Un detall únic i original per sorpendre d’un forma inmillorable en aquesta jornada de festejos.