Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus implanta un Codi Ètic i de Conducta

Monbus ha implantat en la seva organització empresarial un Codi Ètic i de Conducta que reflecteix les directrius d'actuació que hauran de seguir tots els empleats, directius i col·laboradors de les diferents empreses que integren el grup.   

El document es basa en deu valors essencials: professionalitat, honestedat, compromís social i ètic, respecte de l'entorn i el  medi ambient, orientació al client, qualitat i eficiència, competitivitat, innovació i modernització, seguretat i coordinació amb altres agents del sector.  

Com a part essencial de les seves polítiques i programes de mobilitat, Monbus subjecta totes les seves actuacions als més rigorosos estàndards de qualitat, que prioritza en funció de la seguretat de les persones, el respecte a l'entorn i la prestació d'un servei igualitari i socialment just.  

Així mateix, promou la professionalitat i la responsabilitat de tot el seu personal, de qui espera una adequada conducta ètica, atenta a la dignitat i als drets de les persones, que respecti la legalitat, la lleialtat, la confidencialitat i el compromís. Per a això, té a la disposició de tot el personal una sèrie de pautes d'actuació en cas de conflictes d'interessos, així com regles orientades a diferenciar entre la seva condició laboral i la personal en l'ús dels recursos de l'empresa i les xarxes socials.  

Monbus també defensa, i així ho manifesta en el document, la igualtat d'oportunitats, la prevenció de riscos laborals, la conciliació de la vida familiar i laboral o la formació contínua, al mateix temps que rebutja qualsevol forma de discriminació.  

A més, compta amb una política de tolerància zero a la corrupció. El Codi Ètic i de Conducta inclou un ampli apartat en el qual s'analitzen situacions concretes i pren mesures estrictes en matèria de regals i invitacions, activitats polítiques o associatives, cobraments i pagaments en efectiu, conflictes d'interès o publicitat enganyosa, entre moltes altres.  

I perquè aquest extens document no es quedi únicament escrit en un paper, Monbus ha posat a la disposició dels seus empleats i de totes les persones amb les quals es relaciona un canal responsable en la seva pàgina web. A través d'aquesta eina es podran comunicar, de forma segura, aquells comportaments contraris a la norma conductual dels quals es puguin derivar responsabilitats per a l'organització. Aquestes comunicacions seran tractades de forma confidencial per la Comissió Ètica i de Compliment de Monbus.