Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus reforça els seus serveis per Setmana Santa

Les línies de llarg recorregut de Monbus reforçaran els seus serveis entre el 12 i el 22 d’abril perquè els usuaris puguin moure’s amb comoditat i gaudir en plenitud de la Setmana Santa.

Per a aquests dies de celebracions, Monbus ofereix als seus viatgers centenars de destinacions en els quals tenen cabuda tot tipus de plans. Quina millor opció que desconnectar a la platja de la Barceloneta o en la posta de sol de Fisterra? Catar els millors pinchos de Sant Sebastià o els plans culturals de Salamanca són també una bona alternativa.

L'objectiu és aprofitar al màxim el viatge i per això Monbus amplia els seus serveis per a oferir més freqüències i expedicions entre les principals destinacions nacionals:

• Sant Sebastià - Barcelona: existeixen dues sortides diàries des de Sant Sebastià (07:15h i 23:15h) que sumen una tercera de dilluns a dijous (13:40h) o els divendres i els diumenges (15:40h). Lo mateix ocorre en la volta, ja que des de Barcelona hi haurà dues expedicions diàries (08:45h i 22:05h) que seran tres de dilluns a divendres i els diumenges (14:40h).

• Pontevedra - Irún: per viatjar fins a l’urbs basca els usuaris podran fer-ho a les 18:50h de dilluns a dijous i els diumenges i a les 20:00h els divendres. Cap a Pontevedra, l’autobús sortirà diariament a les 20:00h, a excepció dels dissabtes.

• Barcelona - Salamanca: des de la capital catalana haurà una expedició diària a les 08:45h per viatjar fina a Salamanca. En la volta, la sortida des de la ciudat castellanoleonesa serà a les 10:00h (de dilluns a dijous i dissabtes) o a les 20:30h (divendres i diumenges).

• Salou - Irún: l'autobús cap al País Basc partirà des de Salou a les 15:40h de dilluns a divendres i els diumenges, mentre que els dissabtes la sortida serà a les 09:15h. Per part seva, els viatgers que vulguin visitar la Costa Daurada podran agafar l'autobús que sortirà cada dia des d'Irun a les 06:45h.

• Vigo - Barcelona: entre aquestes dues ciutats hi haurà una connexió que circularà tots els dies de la setmana menys els dissabtes. Des de Vigo, la sortida es realitzarà a les 15:30h mentre que des de la Ciutat Comtal el viatge arrencarà a les 21:45h.

Qualsevol usuari que necessiti més informació sobre l'ampliació de serveis per a aquest període, pot contactar per telèfon (982.29.29.00), correu electrònic (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitterG+ e Instagram).