Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus s’uneix al protocol de parades segures

Monbus acaba de sumar-se voluntàriament al protocol de parades segures en totes les línies d'autobús interurbanes en les quals opera a Galícia per al Servei de Transport Regular de Viatgers per carretera de la Xunta de Galícia.  

Amb aquesta iniciativa, les dones, els menors d'edat, persones jubilades que viatgin soles o amb alguna discapacitat podran sol·licitar al conductor de l'autocar que, entre les 22.00 i les 07.00 hores, es realitzin parades per a baixar de l'autobús fora dels punts específicament previstos en la línia. Els usuaris que així ho desitgin hauran de fer la petició en el moment de pujar al vehicle i els punts de parada hauran d'estar situats en l'itinerari de la pròpia ruta, ja que els autocars no podran desviar-se per itineraris no previstos.  

El conductor realitzarà així una parada en el punt sol·licitat per l'usuari o en un lloc més pròxim possible en cas que es donin circumstàncies de seguretat viària que desaconsellin parar en aquest punt exacte. La baixada de l'autobús en aquests casos es realitzarà per la porta davantera tret que la persona que sol·liciti la parada indiqui el contrari.  

La posada en marxa d'aquest nou servei serà efectiva des d'aquest 8 de març, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona. L'adhesió voluntària de Monbus a aquest protocol de parades segures pretén afavorir i incrementar les garanties de seguretat de determinats col·lectius en horari nocturn.