Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova xarxa de transport urbà d'Alcalá

La nova xarxa de transport urbà d’Alcalá de Henares, operada per Monbus, entrarà en funcionament dijous 21 de febrer després d'una remodelació en les seves línies.

Una de les principals novetats d'aquesta renovació és la posada en marxa de dues noves línies circulars, 1A i 1B, que substitueixen a l'antiga línia 1, i que ajudaran a millorar la connexió amb centres sanitaris, centres educatius, polígons industrials i punts d'interès de la ciutat. D'aquesta forma s'eviten els transbords i es connecta completament la ciutat amb una freqüència de pas de 15 minuts en dies laborables.

D'altra banda, la línia 4 desapareix per a integrar-se en la línia 7 amb l'avantatge que es pot anar des de l'Eixample al Cementiri sense fer transbord i a més amb horari ampliat. La línia 12 també desapareix i s'integra en la línia 2, que realitza pràcticament el mateix recorregut.

A més, per a una comunicació constant a la ciutat, el servei de mussols també es renovarà per a oferir una freqüència de pas d'1.20 minuts en les línies 1A i 1B, i d'una hora en les línies L10 i L11. Aquests serveis entraran en funcionament des de les 0.30 fins a les 4.30 hores de la matinada.

Aquesta nova organització dels serveis permetrà als usuaris reduir els temps de viatge, millorar la mobilitat entre els barris i el centre, així com la connexió amb les dotacions sanitàries (principalment a l'Hospital i al Centre d'Especialitats) i l'estació de Rodalia de la Garena.

Així, la xarxa d’autobusos urbans d’Alcalá de Henares queda configurada per 11 línies:

• Línia 1A: Circular Alcalá de Henares

• Línia 1B: Circular Alcalá de Henares

• Línia 2: Via Complutense Centre – Hospital / Universitat

• Línia 3: Cuatro Caños – Hospital / Universitat - Espartales

• Línia 5: Plaça de la Paz – Nueva Rinconada

• Línia 6: Barri del Pilar – Verge del Val

 Línia 7: Eixample Nort – Nova Alcalá / Cementiri Jardín

• Línia 8: Plaça de la Paz – Verge del Val

• Línia 9: Estació Alcalá de Henares – El Olivar / Polígon Camporroso

 Línia 10: Via Complutense – Espartales Nort

 Línia 11: La Garena – Estació Alcalá Universitat

Els horaris de cadascuna de les línies hi són ja disponibles per la seva consulta en el següent enllaç.

Per obtenir més informació sobre els nous serveis, els usuaris poden contactar per telèfon (918 880 021 / 010), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitterG+ e Instagram).