Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials per als Carnestoltes

 

Els Carnestoltes estan cada dia més a prop i a causa d'això Monbus ha posat en marxa una sèrie d'iniciatives dirigides a facilitar el trasllat dels viatgers entre Orense, Xinzo i Verín en les dates clau. Aquests dies assenyalats són el “Dijous de Comares” en Verín i el “Dissabte de Entroido” de Xinzo de Limia. A aquest efecte es realitzaran serveis especials així com venda anticipada de bitllets en la taquilla d'Ourense perquè els viatgers puguin evitar realitzar cua el dia dels esdeveniments.

Los servicios especiales son:

- 28 de febrer: Dijous de Comares Ourense (Estació de Autobusos directe a Verín.

La sortida d'aquesta expedició especial es realitza a les 22:00h des de l'Estació d'Autobusos d'Orense. Quant al retorn el dia 1 de març, l'usuari disposarà de freqüents sortides a partir de les 03:30h.

- 2 de març: Entroido Bus  Ourense - Allariz - Xinzo de Limia.

El 2 de març, a més dels serveis habituals amb sortida des de l’Estació d’ Autobusos d’Ourense i parada en Allariz, s’afegirà un servei especial a les 23:00 hores. D’altra banda, les sortides per al trajecte de tornada Xinzo - Allariz - Ourense el diumenge  3 tindran lloc a partir de les 03:30 h.

Verín o Xinzo des de qualsevol altre punt llogant vehicles amb conductor o sense conductor.