Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus estrena nous horaris a Talavera

A partir de l’1 de generMonbus, a través d’Urbans de Talavera, posa en marxa els nous horaris en el servei de transport urbà d’aquesta localitat. Amb aquests canvis es busca proporcionar als usuaris un millor servei, unificant freqüències en cada línia i proporcionant una informació més accessible els talaverans.

Els usuaris podran informar-se d’aquestes modificacions en la web d’Urbans de Talavera a la secció Línies i Horaris amb la possibilitat de descarregar-se els horaris de cada ruta. Com a part de les milllores, ha obert les seves portes l’Oficina d’Atenció al Client, un espai on es podrà realitzar la compra i recàrrega de targetes de bons, aconseguir els nous fullets informatius o resoldre qualsevol dubte sobre el servei. Està situada en Avinguda de Toledo nº10 amb horari de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 de dilluns a divendres, i de  09:00 a 14:00 els dissabtes..

Per a més informació, els usuaris poden contactar a través del número de telèfon +34 925 298 068, vía email al correu electrònic info@urbanostalavera.com o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).