Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus rep un nou certificat mediambiental

D'acord amb la seva Política Ambiental, Monbus continua donant bona mostra del seu ple compromís en aquesta matèria en rebre de mans del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, el segell de qualitat que acredita l'adhesió al Programa d’Acords Voluntaris de la citada comunitat, en un acte que ha explicat també amb la presència de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius.

Com a part d'aquest programa, que promou la reducció voluntària de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, Monbus es compromet a elaborar un inventari anual d'emissions així com a la implantació de mesures encaminades a la seva reducció.

Monbus suma, d'aquesta manera, una nova certificació que corrobora la seva ferma col·laboració en la lluita contra el Canvi Climàtic.