Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus aposta per l’economia circular

Monbus reafirma el seu compromís amb el medi ambient mitjançant la adhesió dels seus vint-i-dos societats més representatives al Pacte per una Economia Circular.

Es tracta d’una iniciativa pionera a Europa impulsada des del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient i el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, que té com a objectiu implicar als principals agents econòmics i socials d’Espanya a la transició cap a un nou model econòmic. Un model que aposti per la conservació dels productes, materials i recursos en l’economia durant el major temps possible i per la reducció al mínim de la producció de residus.

D’acord a aquests principis, Monbus es compromet a impulsar la transició cap a una economia circular mitjançant accions com:

• Avançar en la reducció de l’ús de recursos naturals no renovables.

• Impulsar l’anàlisis del cicle de vida dels productes i la incorporació de criteris d’ecodiseny, reduint la introducció de substàncies nocives en la seva fabricació facilitant la reparabilitat dels béns produïts, perllongant la seva vida útil i possibilitant la seva valorització al final d'aquesta.

• Afavorir l'aplicació efectiva del principi de jerarquia dels residus, promovent la prevenció de la seva generació, fomentant la reutilització, enfortint el reciclat i afavorint la seva traçabilitat.

• Promoure pautes que incrementin la innovació i l'eficiència global dels processos productius, mitjançant l'adopció de mesures com la implantació de sistemes de gestió ambiental.

• Promoure formes innovadores de consum sostenible, que incloguin productes i serveis sostenibles, així com l'ús d'infraestructures i serveis digitals.

• Promoure un model de consum responsable, basat en la transparència de la informació sobre les característiques dels béns i serveis, la seva durada i eficiència energètica, mitjançant l'ocupació de mesures com l'ús de la ecoetiqueta.

• Difondre la importància d'avançar des de l'economia lineal cap a una economia circular, fomentant la transparència dels processos, la conscienciació i sensibilització de la ciutadania.

Amb la seva unió a aquesta iniciativa, Monbus vol donar un pas més en la seva lluita contra el Canvi Climàtic, com ja  va fer amb la seva recent adhesió al Programa d’Acords Voluntaris de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) i amb la consecució del segell Càlcul + Redueixo del Registre Nacional de Petjada de Carboni. Petits passos amb l’objectiu de poder viatjar junts cap a un futur millor.