Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus torna a casa per Nadal

S’acosta el Nadal i com ja és habitual per aquestes dates Monbus reforçarà els seus serveis de llarg recorregut entre el divendres 21 de desembre i el diumenge 6 de gener, facilitant així el desplaçament dels seus usuaris durant les vacances.

A la web de Monbus es poden adquirir ja els bitllets. En la venda anticipada existeixen diferents promocions i descomptes com les ReVibajas, amb les quals els viatgers poden gaudir de fins a un 50% de descompte en el preu del seu bitllet depenent de l'antelació amb la qual ho adquireixin.

Més expedicions

L’ampliació dels serveis portarà amb si un augment de la freqüència i el nombre d’expedicions entre les principals destinacions nacionals perquè  la volta a casa sigui còmoda i fàcil:

• Vigo - Barcelona: la connexió entre Galícia i Catalunya serà més contínua i circularà diàriament menys els dissabtes. Des de Vigo hi haurà una sortida a les 15:30h mentre que des de Barcelona serà a les 21:45h. Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei en cap dels dos trajectes.

• Pontevedra - Irún: les sortides seran també diàries  entre la ciutat gallega i la basca, a excepció dels dissabtes. De terres de Pontevedra els autobusos partiran a les 18:50h de dilluns a dijous i els diumenges, mentre que el divendres la sortida serà a les 20:00h. Per la seva banda, des de la ciutat basca els busos iniciaran el seu viatge en horari unificat sempre a les 20:00h. De la mateixa forma, aquesta línia no circularà ni el 24 ni el 31 de desembre.  

• Barcelona - Sant Sebastià: que  sigui una de les rutes amb major afluència de passatgers queda demostrat amb l’ampli nombre de freqüències que ofereix aquesta línia. Existeixen tres expedicions diàries per viatjar fins a Sant Sebastià (08:45h, 14:40h y 22:05h) mentre que per arribar fins a Barcelona existeixen dos (07:15h y 23:15h) que sumen una tercera de dilluns a dijous (13:40h) o els divendres i els diumenges (15:40h). Durant el període nadalenc haurà expedicions en els serveis d’aquesta línia:

24 i 31 de desembre: no haurà el servei de les 22:05 des de Barcelona ni el de les 23:15 des de Sant Sebastià.    

25 de desembre i 1 de gener: no circularán l’autobús de les 07:15h i 13:40h des de Sant Sebastià ni els de les 08:45h i 14:40h des de Barcelona.

Irún - Salou: per poder arribar a la Costa Daurada des de territori basc a partir del dia 21 tindrem la possibilitat de realitzar el viatge qualsevol dia de la setmana menys el dissabte. La sortida des d’Irún es realitza a les 06:45h mentre que des de Salou el bus parteix a les 15:40h. En aquesta línia, no haurà servei el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

• Salamanca - Barcelona: el viatge entre la capital catalana i la ciutat castellanoleonesa es podrà realitzar a diàriament en tots dos sentits  durant les festes, menys els dies 24, 25 i 31 de desembre i l’1 de gener. L’hora de partida des de Salamanca serà a les 10:00h de dilluns a dijous i els dissabtes, mentre que divendres i diumenges serà a les 20:30h. En sentit contrari, les expedicions des de Barcelona sortiran cada dia a les 08:45h.

A més, com a novetat totes les línies amb origen o destinació Catalunya tindran una nova parada en Alfajarín. Aquest municipi aragonès ja servia com a zona de pas i descans per a les diferents expedicions que sortien o es dirigien a la comunitat catalana.Ara, els viatgers que així ho desitgin, podran també adquirir el seu bitllet per viatjar amb Monbus des d’aquest punt fins la destinació que triïn.

Comoditat i entreteniment

Per fer els viatges més confortables la moderna flota de Monbus se situa a l'avantguarda en seguretat i comoditat, incorporant els últims avanços en aquest tipus de matèries: les butaques Confort Plus, els cinturons de seguretat, els endolls individuals i USB, així com el Wi-Fi gratuït d'alta qualitat destaquen entre les grans prestacions que ofereixen els serveis de llarg recorregut.

Els vehicles de Monbus inclouen a més una plataforma d'entreteniment d'accés gratuït en la qual els usuaris podran gaudir de contingut multimèdia que farà més amè el seu viatge. Els viatgers podran accedir a aquest univers de diversió a través de les pantalles tàctils individuals situades en la part posterior de les butaques o en els seus propis dispositius mòbils a través de la plataforma Own Device.

Qualsevol usuari que necessiti més informació sobre l'ampliació de serveis per al període festiu, pot contactar per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).