Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials per l‘1 de novembre

Monbus reforçarà els serveis urbans de Lugo i Talavera de la Reina aquest proper 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots els Sants. Així, hi haurà serveis especials amb contínues expedicions cap als respectius cementiris municipals de cadascuna de les ciutats.

A la ciutat emmurallada, s'habilitaran dos busos des de les 09:30h fins a les 19:00h. Les sortides es realitzaran cada 20 minutos des de Sindicats i passaran per Ronda de la Muralla, rúa Santiago, Volta da Vinya i Estrada Vella de Santiago.

Per la seva banda, a Talavera de la Reina circularan també dos autobusos des de les 09:00h fins a les 19:30h amb freqüència cada 30 minuts des de Plaça d'Espanya i Cementiri.

La primera expedició des de Plaça d'Espanya sortirà a les 9:00h i circularà per Verjas del Prado, Passeig dels Arqueros, Plaça Trinitat, Plaça Zamora, Cerería, Pont Pópulo, Plaça Sant Andreu i Porta de Cuartos abans d'arribar al Cementiri. En la volta, el primer autobús des del camposanto partirà a les 09:15h i passarà per Porta de Cuartos, la Canyada de la Serra, Comuneros de Castella, Millorada, Glorieta 3 Oliveres, Capità Luque, Avinguda Pío XII abans d'arribar de nou al punt de partida.