Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials per al Sant Froilán 2018

Monbus habilitarà un servei especial per a les festes del Sant Froilán 2018 a través dels autobusos urbans de Lugo. Aquest dispositiu tindrà com a punts principals la prolongació dels serveis de diverses línies fins a la matinada, així com la creació a majors de dues rutes nocturnes.

Quant els horaris, en la vespra de festius (4 i 11 d’octubre) les línies 3A, 4, 6 y 7A perllongaran el seu recorregut habitual fins a les 03:00 hores. Al mateix temps, durant aquests tres dies les rutes especials funcionaran des de les 22:00 hores fins a les 03:00 horas.

En el cas de dissabtes, diumenges i festius (5, 6, 7 i 12 d’octubre) les línies que circularan amb serveis especials seran la 3A, 4, 5 i 6. Totes elles ampliaran el seu recorregut especial fins a les 02:00 hores (fins a les 03:00 hores en el cas del dissabte 6). Així mateix, les rutes especials estaran en funcionament entre les 12:00 hores i les 02:00 hores.

Recorregut rutes especials

Les dues línies especials que circularan durant els festejos tindran com a punt de sortida i retorn el carrer Celso Emilio Ferreiro (enfront del Gran Hotel). Ambdues tindran una freqüència de 30 minuts.

L'itinerari de la Ruta 1 transcorrerà per Sant Roque, Montero Ríos, Ronda das  Fontiñas,Fonte da Bica, Estrada da Granxa, Afonso X O Sabio, Campos Novos, Agro da Torna, Avinguda de Magoi i Pintor Corredoira abans de tornar al punt de partida.

Per la seva banda, la Ruta 2 circularà per Sant Roque, Ronda da Muralla, Avinguda de la Coruña, Alt de Garabolos, Avinguda Paulo Fabio Màxim i Avinguda Infanta Elena (CC As Termes). En la volta es realitzarà el mateix recorregut al revés fins a abandonar la Ronda da Muralla per agafar la Rúa Santiago i continuar per República Arxentina cap al lloc d'inici.

A més, en un pas més per evitar episodis d'assetjament sexual durant les festes del Sant Froilán, els autobusos urbans incorporaran parades antiacoso. Aquest sistema, que pot ser utilitzat per qualsevol usuari que crea que existeix algun perill per a la seva persona, permetrà als viatgers pujar al transport urbà en qualsevol punt de la ruta establerta. De la mateixa forma, els usuaris podran baixar-se on vulguin, sempre sense desviar la ruta establerta per a l'autobús.

Amb tots aquests serveis, els usuaris podran moure's amb comoditat i amb l'única preocupació de poder passar-ho en gran en els nou dies de festa a la ciutat.