Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra el Dia sense Cotxes

Monbus s'uneix a la celebració del Dia sense Cotxes posant a disposició dels seus usuaris el transport urbà gratuït a Ferrol, Talavera de la Reina i Lugo. A Ferrol els viatgers podran accedir al servei gratuïtament durant la jornada de divendres 21 mentre que a Talavera de la Reina i Lugo el dia escollit per a la celebració serà el dissabte 22.

Les tres ciutats han volgut unir-se a aquest projecte que s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Movilitat, una iniciativa europea que serveix per introduir i promoure en les ciutats mesures de transport sostenible alternatives a l'ús de l'automòbil.

Durant tot el dia, diverses zones urbanes es tancaran al trànsit motoritzat i s'establiran zones de vianants i es realitzaran activitats a l'aire lliure, sent el transport públic la manera més immediata i eficaç de desplaçar-se.

Al marge de l'aspecte lúdic, la jornada té l'objectiu de fomentar l'ús de transport públic que, entre altres, compta amb els avantatges de l'aprofitament del temps, l'estalvi de temps i diners i la conservació del medi ambient. Tot això repercuteix en una millor qualitat de vida per a tothom.