Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus es compromet a reduir les seves emissions

En Monbus es manté, des de fa temps, un ferm compromís amb el medi ambient i la lluita contra el Canvi Climàtic. Fruit d’ell, les cinc societats més representatives de Monbus s’han sumat al Programa d’Acords Voluntaris per la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Es tracta d’una eina impulsada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) para aquells que busquen reduir les seves emissions, més enllà del que obliga la normativa.

Les empreses adherides hauran d’elaborar un inventari d’emissions, així com plantejar i implantar mesures per reduir-les. Aquestes mesures afectaran tant a les activitats que es deuen a terme en les seves instal.lacions com en la flota de vehicles relacionada directament amb la seva activitat.

Les empreses partícips d’aquest acord, comptaran amb el segell de qualitat en reconeixement a la realització d’accions dirigides a la mitigació del canvi climàtic com la renovació de flota i el foment de la conducció eficient en la nostra societat.

D'acord amb el Programa d'Acords Voluntaris, Monbus engegarà diverses iniciatives de sensibilització ciutadana durant la Setmana Europea de la Movilitat per impulsar l'ús dels mitjans de transport públics i conscienciar sobre la pol·lució derivada del transport massiu individual.