Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Servei especial a les Fires de Sant Mateo

Urbans de Talavera habilitarà un servei especial nocturn totalment gratuït durant les Fires de Sant Mateo. Del 20 al 23 de setembre els talaveranos podran gaudir de les festes desplaçant-se amb autobús còmodament per la ciutat sense preocupar-se d’agafar el cotxe.

La parada de Verjas de Prado concentrarà les sortides i també les arribades des d’orígens com a Patrocini, Talavera La Nova, Gamonal, Barri de Santa María i Plaça d’Espanya. Els trasllats nocturns començaran a operar a partir de les 22:30 hores i es perllongaran, en alguns casos, fins a les 02:00 hores de la matinada. Els horaris es poden consultar al següent enllaç.

Seran quatre dies de celebracions que ompliran la ciutat de música, ball i diversió. Artistes de la talla de Tamara, Mikel Erentxun, Niña Pastori o Fran Flores seran els protagonistes a la Plaça de la Comarca, mentre que Javier de la Cruz, Muchachito, Burning o el concert dels 40 Pop Talavera posaran al públic en peus en l’Escenari Jove.

A més, haurà una caseta infantil amb diverses activitats per els més petits i una nova edició del mercat ambulant firal amb productes tradicionals que, entre altres actuacions, completaran l’oferta lúdica dels festejos.