Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, nou patrocinador del CB Igualada

Monbus i el Club Bàsquet Igualada han aconseguit un acord de patrocini per l’equip Sènior Masculí A  que s’inicia aquesta temporada 2018-2019.

Amb aquesta col.laboració, Monbus continúa la seva aposta pel món del bàsquet. La gran experiència obtinguda amb el Monbus Obradoiro de l’ACB, es transmetrà al CB Igualada de la lliga EBA Catalana. L’acord permetrà la compra de nou material d’entrenament amb el que es beneficiarà el club i que contribuirà al desenvolupament tècnic dels jugadors.

El CB Igualada va ser fundat en 1980 pels Srs. Francisco Alcoberro, Josep Mª Soteras, Josep Mª Oller, Joan Soler, Francisco Claramunt i José Miramunt. Des de llavors no ha parat de créixer i actualment acull a més de 300 esportistes repartits en 25 equips i l'Escola de Bàsquet.

El Club és  un punt de trobada per a tots els esportistes, socis i simpatitzants, sempre en un entorn deportiu ètic que busca prevenir conductes de risc fomentant una convivència responsable, constructiva i solidària. La finalitat primordial de CB Igualada és la formació esportiva dels més joves, contribuint així el seu desenvolupament com a persones amb capacitat per exercir de forma responsable i solidària els seus drets i deures com a ciutadans i ciutadanes.

Aquesta temporada promet ser de vertigen, l’equip dirigit pel  tècnic Jordi Martí comptarà amb les incorporacions dels jugadors Roger Pérez, provinent del CB Sitges, i el igualadino Jaume Torres, provinent del CB Castelldefels.